Kerstpakketten bestellen is mogelijk vanaf medio juli en we leveren onze geschenken zelfs tot en met 23 december. U kunt pakketten bestellen vanaf een aantal van 5 stuks. Een bestelling is in een paar eenvoudige stappen te regelen. U vraag eerst een vrijblijvende offerte aan, binnen 5 minuten ontvangt u de volledig uitgewerkte offerte in uw mailbox. Vervolgens verleent u ons de opdracht per mail of fax. Wij zenden u de bevestiging van opdracht en voorzien u van een factuur.

Op de factuur treft u een betaaldatum aan welke aangeeft wanneer wij uw betaling verwachten en hoe u uw kerstpakketten kunt afrekenen. Tot slot plannen wij het kerstpakketten bezorgen van de door u gekozen geschenken tot in de puntjes en daarna kunt u genieten van het uitdeelmoment. In de onderstaande blokken treft u specifieke uitleg omtrent Kerstpakketten bestellen, kerstpakketten bezorgen en kerstpakketten betalen. We hopen u hiermee van dienst te zijn. Mocht u ondanks deze uitleg nog vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice, ze helpen u graag verder.

Kerstpakketten bestellen

U kunt onze kerstpakketten bestellen zolang de voorraad strekt. Om alle kerstpakketten in de door u gewenste samenstelling tijdig af te kunnen leveren, is het noodzakelijk dat wij uw kerstpakketten-bestelling tijdig ontvangen. Een vrijblijvende offerte aanvragen kan via de bestelformulier op onze website. U ontvangt de offerte per e-mail. Als u de offerte ondertekent scant en per e-mail (info@kerstpakkettenzaak.nl) retour zendt, dan heeft u de bestelling geplaatst. Indien u na 15 december wenst te bestellen, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vertellen of de voorraad van het door u gekozen kerstpakket toereikend is, om aan uw wensen te voldoen.

Overige pakketten

U kunt onze Italiaanse pakketten, wijngeschenken, Tasting Collection, Sinterklaas pakketten, Paaspakketten, zomerpakketten, Holland Promotie pakketten bestellen zolang de voorraad strekt.

Kerstpakketten bezorgen

Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Onze transporteurs bezorgen uw kerstpakketten op werkdagen tussen 08:00 uur en 18:00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle eindejaarsgeschenken worden geleverd op de begane grond. De op uw offerte aangegeven leverdatum is geen fatale datum. Mocht uw zending niet te leveren zijn op de aangegeven datum, dan wordt deze in de regel de volgende dag (opnieuw) bij u aangeboden.

Houdt u er rekening mee dat er door bijvoorbeeld weers- en/of verkeersinvloeden onvoorziene vertraging in de levering kan ontstaan. Laat daarom uw kerstpakketten een ruime periode vóór de dag van uitreiking afleveren.

Wij zijn graag tijdig geïnformeerd over omstandigheden welke vooraf bij onze chauffeurs bekend dienen te zijn. Meld ons bijvoorbeeld indien het afleveradres niet met een grote vrachtwagen te bereiken is of wanneer het afleveradres zich aan de achterkant van uw pand bevindt. Door uw medewerking wordt tijdige bezorging verzekerd.

Indien u meerdere pakketsoorten bestelt, kan er deellevering plaatsvinden. Wij werken vanuit diverse productie- en opslaglocaties. Indien de letters van de pakketcodes gelijk zijn, ontvangt u de levering ineens.

Overige kerstpakketten

De bezorging van onze Italiaanse pakketten, wijngeschenken, Tasting Collection, Sinterklaas pakketten, Paaspakketten, zomerpakketten, Holland Promotie pakketten, vindt standaard op dezelfde manier plaats als de Traditionele kerstpakketten.

Betalen – prijsstelling

Na ontvangst van uw voor akkoord getekende offerte, ontvangt u een digitale orderbevestiging en factuur per e-mail. Betalingen dienen binnen de gestelde termijn bijgeschreven te zijn op het rekeningnummer van Kerstpakkettenzaak.nl. Indien het factuurbedrag niet vóór de gestelde datum is bijgeschreven, dient u rekening te houden met vertraging van de levering van uw bestelling.

Onze producten zijn exclusief BTW geprijsd.

Bezorgkosten

Bezorgen doen we graag en vaak gratis. De eventuele kosten zijn onder meer afhankelijk van het product en in welk land we mogen bezorgen. Tevens is het van belang te weten of we de zending op één of meerdere adressen dienen te bezorgen. Ook bestaat de mogelijkheid de kerstgeschenken individueel te laten bezorgen. De eventuele bezorgkosten staan vermeld in onze vrijblijvende offerte.

Vraag daarom altijd een offerte aan, deze is vrijblijvend. Dat houdt in dat u nergens aan ‘vastzit’, maar wel alles duidelijk in kaart hebt en op papier heeft staan.